Laatste Nieuws

WerkConsult en likeur

Project abdij

Lees meer...

WerkConsult Projecten

WerkConsult gaat kamperen!

lorem ipsum

Lees meer...

Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van WerkConsult Reïntegratie BV. Ondanks dat er veel aandacht wordt besteed aan het behouden van de actualiteit, volledigheid, correctheid en toegankelijkheid van de website blijft het mogelijk dat de inhoud van de website verouderd, incompleet of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. WerkConsult kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op de website https://www.werkconsult.nl/. Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. WerkConsult is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op die websites en/of pagina’s.

Via de website https://www.werkconsult.nl/ kunnen e-mails verstuurd worden. WerkConsult kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het niet of te laat ontvangen van deze e-mails. Logo’s op de website van werkconsult zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van WerkConsult niet worden gebruikt.

Indien u informatie op deze website aantreft waarvan u denkt dat die onjuist is, dan kunt u contact opnemen met WerkConsult via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

linkedin